Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
na 4 velké bublinkové vafle
na náplň:
na těsto:
dále:
Na náplň smíchejte kokosové mléko, mascarpone, fixátor šlehačky a moučkový cukr do krémova, poté vyšlehejte dotuha. Ručně vmíchejte strouhaný kokos.
Ananas sceďte. Kousky ovoce dejte do pánve se 40 g cukru a na středním plameni cca. 7-10 minut opékejte dozlatova.
Na vafle smíchejte metličkou mouku, prášek do pečiva, cukr, vanilku a sůl.
Vejce rozšlehejte za 3-4 minuty do pěny, poté je vmíchejte s máslem a mlékem do suchých surovin.
Předehřejte vaflovač a těsto smažte po dávkách cca. 2-3 minuty dozlatova. Opatrně srolujte vafle a vložte do malé nádoby, například sklenice na pití. Naplňte ho trochou kokosového krému a ozdobte kousky osmaženého ananasu.
Čerstvé je nejlepší.
Share or print this recipe