Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na dresink:
Rýži propláchněte, uvařte ve 400 ml osolené vody podle návodu na obalu, propláchněte ve studené vodě a sceďte. Edamame vařte 3–5 minut v osolené vodě, propláchněte studenou vodou, nechte okapat.
Červené zelí omyjte, rozkrojte na polovinu, zbavte stonku a nakrájejte na jemné plátky. Ředkvičky očistěte, omyjte a nakrájejte na jemné plátky. Asi 2 minuty hněteme s ½ lžičky soli a ½ lžičky cukru.
Okurku omyjte a škrabkou nakrájejte na tenké plátky. Ty srolujte. Lososa omyjte. Odstraňte případnou kůži. Osušte a nakrájejte na kostky o velikosti 1 cm.
Avokádo vydlabejte, dužinu zbavte slupky.
Mango oloupeme, vyřízneme z pecky (pozor, je kluzké!). Avokádo a mango nakrájejte na kostičky.
Na zálivku smíchejte sójovou omáčku, cukr a olej.
Rýži rozdělte do dvou misek a navrch naaranžujte zálivky. Pokapejte dresinkem, posypte řeřichou a sezamovými semínky, ozdobte rozpůlenou limetkou, wasabi a zázvorem.
Share or print this recipe