Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sušenky Spekulatius (domácí nebo kupované) nasypte do sekáčku a nasekejte na velmi jemno. Čím víc najemno se vám podaří sušenky nasekat, tím krémovější bude pomazánka. Namleté sušenky dejte do velké mísy a promíchejte s kořením, cukrem a smetanou ke šlehání. Rozpusťte máslo, přidejte ke směsi a dobře promíchejte. Krém Spekulatius naplňte do skleniček a skladujte v lednici.
Tip: Před konzumací vyndejte pomazánku včas z lednice, aby byla krémovější.
Upozornění: Pomazánka vydrží cca 2 týdny anebo až 4 týdny, pokud použijete trvanlivou smetanu.
Share or print this recipe