Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pomeranče pořádně vydrhneme pod horkou vodou a osušíme. Odřežeme tenkou kůru (bez vnitřní bílé vrstvy) a najemno nasekáme. Pomeranče odšťavíme, šťávu spolu s krupicovým cukrem dáme do velkého, čistého a dobře uzavíratelné sklenice a promícháme, dokud se krystaly cukru nerozpustí. Přidáme pomerančovou kůru a koření a doplníme alkoholem. Dobře uzavřeme a silně protřepeme. 2 měsíce necháme stát na chladném, tmavém místě. Potom přefiltrujeme přes napařenou gázovinu, nalejeme do vysterilizovaných sklenic, dobře uzavřeme a uchováváme na chladném místě.
Share or print this recipe