Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
z mléka odebereme 5 PL, přidáme žloutky a pudingový prášek a vymícháme dohladka. Zbylé mléko převaříme s pudrovým cukrem a vanilkovým cukrem. Přimícháme pudingovou hmotu a za stálého míchání převaříme. Puding potom přelejeme do mísy. Přidáme máslo a vyšleháme. Krém dáme do zdobícího sáčku s hladkou špičkou a můžeme jej použít na ozdobení cupcakes nebo muffinů nebo jím potřeme dort.
Krém můžete obarvit kakaovým práškem nebo potravinářskou barvou rozpustnou v tucích. Krém můžete několik dní uchovávat v chladničce.
Share or print this recipe