Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
na približne 20 kusů
Na těsto:
Na pudink
K ozdobení
Pudink připravte podle návodu na obalu. Nechte úplně ochladnout.
Na tvarohové těsto smíchejte metličkou tvaroh, olej, mléko, cukr a sůl, abyste získali homogenní směs. Smíchejte mouku s práškem do pečiva a poté přidejte do tvarohové směsi. Nejprve promíchejte vařečkou a poté hněťte rukama, dokud nezískáte hladké těsto.
Troubu předehřejte na 175 °C, horní/spodní pečení. Plech na pečení vyložte pečicím papírem.
Těsto rozdělte na dvě části a obě roztáhněte na obdélníkový tvar.
Nožem nakrájte na proužky široké cca 3-3,5 cm.
Pudink nalijte do jednorázového pěnového sáčku, odřízněte špičku a přetlačte ji na proužky. Poznámka: ponechte několik centimetrů uprostřed proužku, aby bylo možné špičku srdce dobře přitlačit.
Borůvky a maliny nakrájte na malé kousky a rozložte je na pudink.
Srolujte obě strany proužků. Pečlivě vytvarujte vršek, aby byl tvar srdce dobře rozpoznatelný i po upečení.
Pokud chcete, můžete doprostřed vtlačit více pudinku.
Srdíčka pečte v předehřáté troubě přibližně 20-25 minut dozlatova. Nechte úplně ochladnout, és posypte cukrem.
Poznámka: Srdíčka vydrží dlouho měkká – a ani těsto nebude tvrdé. Skladujte nejlépe ve vzduchotěsné nádobě.
Share or print this recipe