Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Očištěnou rebarboru s vodou přivedeme ve velkém hrnci k varu a při střední teplotě vaříme cca. 20 minut, až se začne rebarbora rozpadat. Přimícháme cukr na přípravu sirupu. Přidáme mátu a necháme stát při pokojové teplotě 3 až 4 hodiny.
Přecedíme přes sítko. Šťávu ještě jednou přivedeme k varu, necháme vařit 3 minuty a horké plníme do čistých lahví, dobře uzavřeme a skladujeme v chladu.
1 díl sirupu + 6 dílů vody
Po otevření skladujeme v ledničce a rychle spotřebujeme.
Zbylé ovocné pyré naplníme do sklenic, skladujeme v ledničce a servírujeme k jogurtu.
Share or print this recipe