Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
na približne 8 kusů
Těsto dejte na plech na pečení vyložený pečicím papírem. Nakrájejte na 8 obdélníkových kusů. Troubu předehřejte na 180 °C v režimu ventilátoru vzduchu.
Vejce smíchejte s cukrem a vanilkovým cukrem do krémova. Máslo pomalu rozpusťte a postupně vmíchejte do vaječně-cukrové směsi. Vmíchejte tvaroh a škrob.
Omyté stonky rebarbory po odstranění konců oloupejte a nakrájte na malé kousky.
Do středu každého kousku těsta dejte lžíci tvarohové směsi a rovnoměrně na ni rozprostřete rebarboru.
Vezměte dva šikmo protilehlé rohy těsta a pevně je přitlačte, aby se při pečení nerozevřily.
Ušlehejte vejce a naneste štětcem na koláčky.
Pečte přibližně 20 minut dozlatova.
Nechte úplně ochladnout, és posypte cukrem.
Share or print this recipe