Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sklenice dejte na přibližně na 10 minut do mrazáku. Ve vodní lázni rozpusťte nugát s kokosovým olejem. Cukr svařte se 150 ml smetany, přidejte máslo a míchejte dohladka.
Vanilkový lusk podélně rozřízněte a vyškrábněte dužinu. Mléko svařte s vanilkovým luskem a dužinou. Vyjměte vanilkový lusk a vmíchejte 2/3 karamelového krému a zbývající nugát. Nechte vychladnout a smíchejte s 10 kostkami ledu.
Ponořte horní okraj sklenic a nechte nugát na sklenici krátce zhoustnout a na nugátový okraj přilepte cukrářské piškoty.
Zbylou smetanu vyšleháme dotuha. Rozdělte koktejl do sklenic. Navrch dejte krém a zakapejte zbylým karamelovým krémem. Vložte karamelové tyčinky a ihned podávejte.
Share or print this recipe