Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mouku, mandle, nakrájené máslo, moučkový cukr, sůl, limetkovou kůru a mléko promíchejte na pracovní desce a vytvořte hladké těsto. Poté zabalte do potravinářské fólie a nechte 3 hodiny v chladu.
Na lehce pomoučené pracovní ploše těsto vyválejte na tloušťku 4 mm a vykrajovátky vykrajujte hvězdičky. Umístěte je na papír na pečení a pečte v předehřáté troubě na 180 ° C asi 10 minut, poté nechte vychladnout. Na polevu vymíchejte citronovou šťávu a pudrový cukr do hladka. Ponořte do polevy nebo polevou ozdobte hvězdička a nechte je zaschnout.
Share or print this recipe