Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
cca. 30 kusů
Vejce ušlehejte s cukrem do pěny.
Hořkou čokoládu rozpusťte nad párou: dejte ji do hrnku, který postavíte nad hrníček s vařící vodou. Čokoládu nasekejte na kousky. Nad horkou vodu postavte misku vhodného tvaru a materiálu a za stálého míchání v ní rozpusťte čokoládu.
Mleté lískové ořechy spolu s kořením krátce orestujte na pánvi bez tuku – zvýrazní se tím chutě.
Do máslové směsi přidejte rozpuštěnou čokoládu a směs koření z lískových oříšků a dobře promíchejte. Směs by měla být hustá, ne tekutá, v případě potřeby přidejte ještě lískové ořechy.
Nechte vychladit v lednici přibližně 30 minut.
Malou lžičkou odebrejte z hmoty kulaté tvary a z nich tvarujte kuličky rukama. Obalte v barevném cukrovém posypku nebo strouhaném kokosu. Nechte v chladu, dokud nebudete připraveni k podávání.
Copyright: Mei liabste Speis
Share or print this recipe