Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Formu vymažte máslem a vysypte moukou. Předehřejte troubu na 170 stupňů.
Oddělíte bílky a žloutky. Máslo, vanilkový cukr a sůl vymícháte do pěny, opatrně přimícháte rozpuštěnou čokoládu, přidejte žloutky. Dobře vyšlehejte bílky, do kterých budete postupně přidávat Korunní cukr bio, pevný sníh a přidejte k čokoládovému základu.
Mandle smíchejte s moukou a přimíchejte k těstu. Směs nalijte do formy a pečte v předehřáté troubě při 170 ° C po dobu přibližně 1 hodiny. Nechte srnčí hřbet vychladnout.
Tence potřete horkým meruňkovým džemem.
Pro polevu rozlámejte či rozkrájejte čokoládu na malé kousky, vařte vodu a moučkový cukr. Přidejte čokoládu a velmi dobře promíchejte ručním mixérem (bez obsahu vzduchu), dokud se vše nerozpustí. Nechte vychladnout, ještě vlažné nalijte na srnčí hřbet. Nakonec ozdobte mandlemi.
Share or print this recipe