Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
cca 65 kusů
krém
Předehřejte troubu na 160 ° C. Plech vyložte papírem na pečení.
Smíchejte mouku s práškem do pečiva. Máslo vymíchejte s vanilkou a moučkovým cukrem do pěny. Za stálého míchání přidejte vejce, poté vmícháte mouku, mandle a čokoládu.
Dejte těsto do zdobícího sáčku s hvězdicovou špičkou (tryskou) a vytvoříte na plechu malé hrudky. Pečte v troubě na středním roštu asi 10 minut. Vyjměte a nechte vychladnout.
Na krém řádně smíchejte máslo s moučkovým cukrem a vmíchejte čokoládu. Krémem spojte vždy dvě hrudky.
Share or print this recipe