Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Rozpusťte čokoládu na vodní lázni. Oddělte bílky a žloutky. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Měkké máslo, hnědý cukr a žloutky míchejte do pěny. Do směsi másla, cukru a žloutků vmíchejte tekutou teplou čokoládu. Střídavě přidávejte mouku a sníh z bílků.
Předehřejte troubu na 180 ° horní a spodní pečení. Směs rozložte na plech vyložený papírem na pečení a pečte asi 20 minut. Proveďte test pomocí špejle. Směs nechte vychladnout, vykrajovátkem vykrojíte hvězdičky, opatrně položíte hvězdičky dle sebe, kraje hvězdiček ozdobíte polevou a špičky ozdobíte perličkami. Polevu necháte zaschnout a naskládáte na sebe a vytvoříte stromečky.
Zbytek těsta lze použít na Cake Pops.
Share or print this recipe