Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
(20-30 KUSŮ)
Ze studených přísad uhněteme těsto a necháme ho 1 hod. odpočívat v ledničce.
Těsto rozválíme, vykrajujeme zajíčky a pečeme cca 10 min. při 200 °C.
Pro vytvoření polevy pomalu umícháme v kuchyňském robotu všechny přísady. Později přepneme na střední rychlost a šleháme, dokud hmota neztuhne. Následně vytvoříme pomocí špachtle konzistenci pro vytváření tenkých linek (poleva má být jemná, ale ne tekutá).
Kornout naplníme polevou a obtáhneme obrysy zajíčka. Ze zbytku polevy vytvoříme konzistenci na vyplňování ploch (jemně tekutá), dáme ji do lahvičky a vyplníme plochy zajíčků. Necháme přes noc zaschnout a případně ještě dozdobíme.
Share or print this recipe