Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mouku prosejeme na pracovní desku a uprostřed vytvoříme důlek, do kterého přidáme ostatní přísady (studené, z chladničky). Do středu postupně přisypáváme mouku z okrajů a smícháme s ostatními přísadami. Hmotu studenýma rukama rychle zpracujeme na hladké těsto. Těsto vyformujeme do tvaru koule, zabalíme do potravinářské fólie a minimálně hodinu necháme odpočívat v chladničce.
Tvaroh, pudrový cukr, citrónovou šťávu a citrónovou kůru vymícháme dohladka. Opatrně přidáme šlehačku a odložíme do chladničky.
Těsto vyválíme na tloušťku přibližně 3-5 mm a vykrajujeme z něho plátky ve velikosti formiček. Plátky vložíme do formiček a propícháme vidličkou. Upečeme do zlatova (cca 5-10 minut).
Upečené tarteletty necháme trochu vychladnout a naplníme tvarohovým krémem. Ozdobíme různým bobulovým ovocem a pocukrujeme Korunním cukrem moučkou – mlýnek.
Share or print this recipe