Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 1 dort o průměru 15 cm
Na krém: (1 šálek = 250 ml např. kelímek od jogurtu)
Na zdobení:
Na dort několik minut šlehejte vejce s cukrem do světlé pěny. Mouku smícháme s práškem do pečiva. Vydlabejte ananas. Ovocnou dužinu smíchejte se zralými banány a promíchejte. Vmíchejte olej, ovocné pyré, moučnou směs, ořechy, skořici a vanilku.
Vyložte tři pečící formy o průměru 18 cm pečicím papírem. Směs rovnoměrně rozetřete a pečte v předehřáté troubě na 175 °C asi 40 minut. Poté ještě horké vyklopte z formy a nechte vychladnout.
Na krém vyšlehejte máslo se smetanovým sýrem v kuchyňském robotu. Vmíchejte moučkový cukr. Vmíchejte trochu kokosového mléka. Bio citron omyjte v horké vodě, nastrouhejte kůru z poloviny citronu a vmíchejte do krému.
Nalijte smetanu do zdobícího sáčku. Naneste tečky na dort a položte základy na sebe. Dort podávejte ozdobený velkým množstvím kokosových vloček, sušeným ananasem a mangovými nudličkami, kiwi (nakrájené na plátky) a čerstvými květy.
Share or print this recipe