Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
zdobicí sáček
velká tryska (např. velikost 15)
12 formiče
Z bílků a krupicového cukru ušleháme tuhý sníh. Máslo, vanilkový a pudrový cukr ušleháme do pěny a pomalu do ní přidáme tvaroh.
Vmícháme šťávu a kůru z citronu a trochu rumu.
Do máslové pěny nasypeme mák, ořechy a špetku skořice. Nakonec vmícháme sníh. Plnicím sáčkem plníme těsto do formiček do 2/3 a pečeme v troubě cca 20 min. při 160 °C.
Všechny přísady krátce umícháme v mixéru, zdobicí sáček naplníme krémem a ozdobíme jím zchladlé cupcakes.
Na závěr je můžeme ozdobit čerstvým rybízem nebo rybízovou marmeládou a čokoládovými střepy.
Share or print this recipe