Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na přibližně 80 kusů:
Na obalení:
Předehřejte troubu na 180 ° C na horký vzduch. Mouku prosejte a promíchejte se zbývajícími přísadami, abyste vytvořili hladké těsto. Pokud je těsto drobivé, zapracujte 1-2 lžíce mléka. Těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte asi 1-2 hodiny v chladu. Těsto nakrájejte na rovnoměrně velké kousky (každý přibližně 9 g). Vytvarujte rohlíčky, dejte na plech vyložený papírem na pečení a pečte cca. 11 minut.
Smíchejte moučkový cukr, skořici a vanilkový cukr a obalte ještě teplé rohlíčky. Pokud se rohlíčky příliš snadno lámou, pomocí sítka směsí cukru a skořice pocukrujte je teplé rohlíčky položené na tácku.
Doba trvanlivosti (pokud je dóza dobře uzavřená): přibližně 3 až 4 týdny
Ve spolupráci s Baking Barbarine.
Share or print this recipe