Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Koule - canache:
Čokoládová poleva:
Na ozdobení:
Bílá glazura
Čokoládu zahřívejte v misce ve vodní lázní, dokud není napůl roztavená. Přiveďte šlehačku, cukr krystal a kokosové mléko k varu. Krémovou směs postupně vmíchejte do polevy. Špachtlí promíchejte zevnitř ven. Přidejte velmi měkké máslo, míchejte do hladka a v ideálním případě nechte přes noc v chladu. Vytvořte malé kuličky.
Čokoládu rozpusťte ve vodní lázní s kokosovým tukem, míchejte, dokud to není vlažné. Ponořte kuličky do polevy, nechejte zaschnout a spodní část ponořte do směsi ze zlatého a bílého sypání. Smíchejte marcipán a kakaový prášek a vytvořte přívěsek vánočního stromku. Ozdobte horní část koulí bílou polevou a položte na ni přívěsek vánočního stromku. Nechte uschnout.
Bílá poleva – vyšlehejte sníh z bílku a cukru.
Share or print this recipe