Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Přísady (pro 22 tyčinek):
Těsto na tyčinky:
Pro kokosovou polevu:
Vymastěte obdélníkovou formu (přibližně 22 x 22 cm) nebo vyložte papírem na pečení. Rozpusťte kokosový olej, smíchejte s vodou, moukou, kakaem, cukrem a solí a rovnoměrně rozdělte do pekáče. Těsto necháme hodinu tuhnout v chladničce. Poté pečte 30 minut v předehřáté troubě na 175 ° C – horký vzduch a poté znovu nechte vychladnout.
Pro kokosovou polevu pomalu vaříme kokosové mléko s cukrem a rumem cca. 20 minut. Poté opatrně zamícháme kokos. Směs rozetřete na vychladlé těsto a znovu nechte vychladnout. Ozdobte čokoládou a nasekanými pistáciemi. A nakrájíme na kousky nebo tyčinky o velikosti jednoho kousnutí. Dle přání můžete ještě dozdobit čokoládovou polevou.
Share or print this recipe