Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingredience na čokoládové a ořechové křehké pečivo:
Vanilkové křehké pečivo:
Veganské těsto:
Mouku, moučkový cukr (kakao a strouhané vlašské ořechy) dáme do misky, přidejte na kostky nakrájené studené máslo, dále přidejte vejce, sůl a (a skořici). Všechny ingredience rychle promíchejte a vypracujte hladké těsto. Zabalte do potravinářské fólie a vložte asi na 30 minut do chladničky.
Předehřejte troubu na 180 stupňů horní a spodní pečení. Vyválejte těsto o tloušťce 3 mm. Na těsto položte vykrajovátko o průměru asi 3 cm a doprostřed vtlačte víčko láhve (asi 2 cm) asi 1 mm hluboké (viz druhá fotka). Vykrojte sušenku. Pomocí slámky vytvořte knoflíkové dírky v těstě vykrojené víčkem láhve.
Veganské těsto
Veganský margarín nakrájejte na kousky. Smíchejte všechny přísady a rychle promíchejte a vypracujte hladké těsto. Zabalte do potravinářské fólie a vložte na 1 hodinu do chladničky. Předehřejte troubu na 180 stupňů – horní a spodní pečení. Vyložte plech papírem na pečení.
Těsto vyválejte na tloušťku 4 mm. Na těsto položte vykrajovátko o průměru asi 3 cm a doprostřed vtlačte víčko láhve (asi 2 cm) asi 1 mm hluboké (viz druhá fotka). Vykrojte sušenku. Pomocí slámky vytvořte knoflíkové dírky v těstě vykrojené víčkem láhve.
Share or print this recipe