
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
suroviny cca na 30 ks
Máslo rozpustíme v kastrůlku s tlustým dnem, přidáme do něj cukr, med, zázvor, skořici a hřebíček. Pečlivě mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Mezitím do místy nasypeme mouku a kypřicí prášek. Přidáme směs z kastrůlku a vejce. Promícháním směsi vytvoříme lepivé těsto, které necháme hodinu odležet v chladu.
Těsto vyválíme na pomoučeném plátu a vykrajujeme různé tvary. Podle velikosti pečeme na 170 °C asi 12 minut.
Perníčky zdobíme bílkovou polevou z pudrového cukru nebo čokoládou a barevnými toppingy.
Share or print this recipe