Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Plech o rozměrech přibližně 47 x 39 cm
Poleva:
Oddělte žloutky a bílky, z bílků vyšlehejte tuhý sníh, velmi měkké máslo vymícháte s cukrem na pečení a vanilkovým cukrem do hladka, postupně vmícháte žloutky. Nechte čokoládu opatrně rozpustit. Poté přidejte tekutou čokoládu, ořechy a mouku smíchanou s práškem do pečiva a dobře promíchejte. Nakonec vmícháte tuhý sníh z bílků. Plech vyložíte papírem na pečení a pečete na horký vzduch asi na 170 ° C asi 30-35 minut.
U vařte čaj ze dvou sáčků zimního čaje a 75 ml vody.
Rumová poleva – smíchejte pudrový cukr s rumem a čajem, dokud nebude hladký. Přidejte jen tolik čaje, abyste vytvořili pěknou hustou hmotu. Polijte polevou ještě vlažný dort a nechte jej zaschnout. Nakrájejte na malé kostky.
Doba trvanlivosti (pokud je dóza dobře uzavřená): přibližně 2-3 týdny.
Share or print this recipe