Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Do kastrolu dáme ocet s kořením, Korunním cukrem hnědým a trochou džusu. Vše na mírném ohni vaříme, až se cukr rozpustí, a pak hmotu varem zredukujeme asi o třetinu.
Zatím oloupeme velké ananasy, vykrojíme tvrdý střed a dužiny nakrájíme na kostičky. Ananas přidáme do základu na chutney a společně dál vaříme.
Směs vaříme asi 20 - 30 minut na mírném ohni. Občas ji promícháme. Mezitím si vyvaříme zavařovací sklenice a víčka a osušíme je.
Sklenice naplníme ananasovým chutney a řádně uzavřeme.
Skladujeme ho na suchém, tmavém a chladném místě.
Share or print this recipe